Utveksling & Retur

Å returnere et element kunne ikke vært enklere. Prøv dine kjøp i ditt eget hjem, og hvis du trenger å sende dem tilbake, har du 14 dager fra datoen du mottok bestillingen din, for å bytte eller returnere.

Vennligst vær sikker på at varene dine returneres nye, ubrukte og med online-butikk og designer plaggetapper fortsatt knyttet. Returnerer som ikke oppfyller vår policy, vil ikke bli akseptert og vil bli sendt tilbake til kunden.

Ta kontakt med vårt kundeserviceteam hvis du har ytterligere spørsmål.

Returnerer kjøpet ditt

1. Be om et RMA-nummer (Return Merchandise Authorization) innen 14 dager etter mottak av bestillingen.

2. Logg inn på kontoen din og under Mine bestillinger, velg bestillingsnummeret som inneholder elementene du vil returnere.

3. Klikk på CREATE A RETURN / EXCHANGE og følg trinnene

4. Merk av i boksen for å være enig med vår returpolicy. Vi sender deg en e-post som inneholder din RMA (Returns Merchandise Authorization) og kurerreferansenummer.

For å sikre at avkastningen din er dekket av vår gratis returpolicy, vennligst send den tilbake fra det landet landet ble levert til. Ordrer sendt tilbake fra en annen destinasjon kan medføre ekstra kostnader og bli forsinket i toll.

Vi foretrekker at varer returneres til oss via vår egen tjeneste slik at de er beskyttet og forsikret. Du kan returnere ved hjelp av sikre midler, men vi kan ikke akseptere ansvar.

Motta en tilbakebetaling

Din tilbakebetaling krediteres den opprinnelige betalingsmåten eller som et kredittkort på kontoen din.

Lease notat at tilbakebetalinger kan ta opptil 10 virkedager for å vises på kontoen din på grunn av varierende behandlingstider mellom betalingsleverandører.

Vår policy

Alle elementer må returneres ny, ubrukt og med hele vårt nettsted og designer plaggetiketter fortsatt festet. Returneringer som ikke oppfyller vår policy, vil ikke bli akseptert og sendt tilbake til kunden.

Gjentatte retur

Vi tilbyr en fleksibel returpolitikk for å gjøre online shoppingopplevelsen enda enklere. Vi overvåker antall avkastninger som kundene har gjort, og fortsatt avkastning vil bli flagget og potensielt nektet etter eget skjønn eller føre til at kontoen din stenges.

Sen returnerer

Kjøpet ditt skal sendes tilbake til oss innen 28 dager etter mottak av bestillingen.
 
sko

Når du prøver på sko, vær så oppmerksom på at du ikke skal klø på sålene eller merke skoboksen. Returnerer må også inkludere støvpose og boks, da disse anses som en del av produktet. Vennligst plasser skoboksen i en annen boks for å unngå skade under frakt.

Defekte varer

Varene er klassifisert som feil hvis de blir skadet, eller hvor en produksjonsfeil oppstår innen seks måneder etter kjøpet. Elementer som er skadet som følge av normal slitasje, anses ikke å være feil.

Hvis varen din er feil når du mottar den, kan du returnere den for refusjon. Bare be om ditt RMA-nummer (Return Merchandise Authorization) og returner de defekte varene til oss innen 30 dager fra dagen du mottok dem.

Farger

Vi har gjort vårt ytterste for å vise farger på våre produkter som vises på vår nettside så nøyaktig som mulig. Men da dataskjermer varierer, tabletter og mobile enheter, kan vi ikke garantere at skjermens visning av en farge vil være helt nøyaktig.